Izvor: Sportske.net, 28.Jul.2010, 23:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko bi se drugi potukao...

Korzikanci protiv Sarda, to je obično rat, a ne igranje fudbala. Meč između susednih ostrva, odnosno duel Kaljarija i Bastije prekinut je zbog tuče. Kaljari je izdao saopštenje da su komšije sa Korzike bile grube, ali ovaj amaterski snimak pokazuje da su i oni jedva čekali da se potuku.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Tuča, Sardinija protiv Korzike

Izvor: RTS, 29.Jul.2010, 16:09

Masovna tuča na prijateljskoj utakmici između Kaljarija i Bastilje. Od početka strasti nadvladale razum. Kaljari dao tri gola, ali uzalud. Sudija smirio situaciju pa obe ekipe poslao kućama. ..Bilo je zamišljeno kao deo priprema za predstojeću fudbalsku sezonu. Završilo se kao ulična tuča. Kaljari...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.