Književni konkurs za srednjoškolce iz Banata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jan.2016, 07:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Književni konkurs za srednjoškolce iz Banata

Regionalni centar za talente "Mihajlo Pupin" iz Pančeva raspisao je književni konkurs namenjen srednjoškolcima i srednjoškolkama iz opština sa teritorije Banata. Rok za prijavu radova je 29. februar.

Tema je slobodna, a na konkursu mogu da učestvuju učenici i učenice od prvog do četvrtog razreda srednje škole.

Svaki učesnik može da pošalje najviše tri rada.

U prijavi je potrebno navesti ime i prezime, adresu, telefon, razred i školu. Autori i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << autorke radove mogu poslati samostalno ili preko škole.

Prijave se podnose poštom, na adresu: Regionalni centar za talente "Mihajlo Pupin", Dimitrija Tucovića 2, 26000 Pančevo (sa naznakon "Za konkurs") ili putem mejla, na adresu: rctpupin@gmail.com.

Ukoliko se radovi šalju mejlom, potrebno je da budu u formatu word dokumenta.

Najbolji autori i autorke biće nagrađeni diplomom i novčanom nagradom, a dodela nagrada planirana je na 14. Smotri učenicčkih radova učenika Banata u aprilu mesecu.

Dodatne informacije mogu se dobiti putem telefona 013 334 867, 062 756 810 ili mejla rctpupin@gmail.com.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Raspisan likovni i književni konkurs za osnovce iz Banata

Izvor: Radio 021, 28.Jan.2016

Regionalni centar za talente "Mihajlo Pupin" iz Pančeva raspisao je likovni i književni konkurs za učenike osnovnih škola na teritoriji Banata...Ovo je 14. likovni konkurs, mogu da se prijave učenici od petog do osmog razreda, tema je slobodna, a poslednji rok za slanje radova je 29. februar...Učenici...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.