Knjiga žalosti povodom smrti Ivkovića u SD Radnički

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Sep.2021, 12:33

Knjiga žalosti povodom smrti Ivkovića u SD Radnički

Knjiga žalosti povodom smrti legendarnog košarkaškog trenera Dušana Dude Ivkovića biće otvorena danas u 14 sati u prostorijama Sportskog društva Radnički.

Ivković je preminuo u četvrtak u 78. godini.

"Živeo je za Radnički, učinio je sve da dostojno obeležimo 100 godina postojanja najstarijeg sportskog društva i stvorio preduslove da sa novim Sportskim centrom uđemo u drugi vek", navodi se u saopštenju SD Radnički

Komemoracija Ivkoviću biće održana u ponedeljak u Narodnoj skupštini,a sahrana u utorak, 21. septembra, na Novom groblju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Radnički otvorio knjigu žalosti povodom smrti Dude Ivkovića

Izvor: RTS, 17.Sep.2021

Knjiga žalosti povodom smrti legendarnog košarkaškog trenera Dušana Dude Ivkovića otvorena je u 14 sati u prostorijama Sportskog društva Radnički. . Dušan Ivković je preminuo u četvrtak u 78. godini, a od jednog od najboljih trenera u istoriji košarke oprostili...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.