Klupski savet: Prosinečkom veća ovlašćenja

Izvor: Sportski Žurnal, 15.Dec.2011, 01:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klupski savet: Prosinečkom veća ovlašćenja

Vreme je za analize. Trener Robert Prosinečki sumirao je razloge zaostatka za Partizanom od deset bodova, objavio transfer listu i okrenuo se potrazi za pojačanjima.
Red je na rukovodstvo. Sastalo se Veće klupskog saveta, a u četvrtak će sastanak održati i članovi Upravnog odbora Crvene zvezde.
Veće klupskog saveta čini devet članova: predsednik Sportskog društva Crvena zvezda Petar >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Škundrić, predstavnici generalnog sponzora „GaspromaKiril Kravčenko, Aleksandar Dibalj i Juri Masijanski, generalni direktor „Telekoma“ Branko Radujko, ministri u Vladi Srbije Nebojša Ćirić i Oliver Dulić, i vladika Zahumsko-hercegovački Grigorije.
Saznajemo da je predlog Veća klupskog saveta da se Prosinečkom dodele veća ovlašćenja u prelaznom roku, što praktično zanči da će imati ulogu tim-menadžera, iako u Statutu Crvene zvezde to nije predviđeno.
Pogledaj vesti o: Robert Prosinečki,   Gasprom,   Telekom Srbija,   Branko Radujko

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Klupski savet: Prosinečkom veća ovlašćenja

Izvor: Utakmica.rs, 15.Dec.2011

Vreme je za analize. Trener Robert Prosinečki sumirao je razloge zaostatka za Partizanom od deset bodova, objavio transfer listu i okrenuo se potrazi za pojačanjima. Red je na rukovodstvo. Sastalo se Veće klupskog saveta, a u četvrtak će sastanak održati i...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Gazprom zapretio obustavom uplata Crvenoj Zvezdi

Izvor: Economy.rs, 15.Dec.2011

UKUPNA situacija u kojoj se nalazi Crvena zvezda je zabrinjavajuća prema oceni Veća klupskog saveta, tela koje sačinjavaju predstavnici vodećih sponzora kluba i visoki politički zvaničnici Republike Srbije.

Nastavak na Economy.rs...

Trajković pusta želja Roberta Prosinečkog

Izvor: Utakmica.rs, 16.Dec.2011, 00:18

Branislav Trajković (22) je želja Crvene zvezde, ali su male šanse da štoper Vojvodine ove zime dođe na Marakanu. Trener Robert Prosinečki i generalni sekretar Đorđe Stefanović, kako se saznaje, u utorak veče su održali tajni sastanak sa...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.