Klub zabranio, Srbija ostala bez štopera

Izvor: B92, 05.Nov.2020, 13:10

Klub zabranio, Srbija ostala bez štopera

Reprezentacija Srbije u "meču decenije" protiv Škotske neće moći da računa na štopera Miloša Veljkovića.

Veljković je stavljen na spisak Ljubiše Tumbakovića, ali će se za njega morati pronaći zamena.

Razlog je njegov klub Verder, koji neće da dozvoli svojim igračima da putuju na reprezentativne obaveze zbog pandemije koronavirusa, piše "Kicker".

Pročitajte još Objavljen spisak Srbije za "meč decenije"
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Razlog je njegov klub Verder, koji neće da dozvoli svojim igračima da putuju na reprezentativne obaveze zbog pandemije koronavirusa, piše "Kiker".

Pored Veljkovića odlazak u na reprezentativni meč zabranjen je i Marku Fridlu (Austrija), Milotu Rašici (tzv. Kosovo), Juji Osaku (Japan) i Džošu Sardžentu (SAD).



Pročitajte još
UEFA suspendovala Tumbakovića!

Jedini koji bi dobio poštedu od ovog pravila je golman Jirži Pavlenka, zato što njegova Češka igra prijateljski meč u Nemačkoj, pa neće morati da napusti zemlju.

Kako se navodi, Verder neće biti sankcionisan zbog ovog poteza jer im je prema novim "korona pravilima" dozvoljeno da se na ovaj način zaštite.

Duel Srbije i Škotske, koji je direktan za plasman na Evropsko prvenstvo, na programu je 12. novembra u Beogradu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.