Klope, treba li ti veća potvrda da Grujić mora da igra?!

Izvor: Sportske.net, 07.Okt.2017, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klope, treba li ti veća potvrda da Grujić mora da igra?!

Da li je konačno vreme da Marko Grujić postane standardniji prvotimac Liverpula?

Iz Liverpula stižu pohvale na račun Marka Grujića, koji poslednjih nedelja igra odlično za rezervni tim.

Grujić i ove sezone dobija šansu na "kašičicu", ali strpljivo i vredno radi i čeka svoju šansu.

Trener rezervnog tima Liverpula Nil Kritklej pohvalno je govorio o Grujićevom razvoju u poslednjih nekoliko nedelja.



"Pre nekoliko nedelja razgovarao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sam sa menadžerom Jirgenom Klopom i rekao mi je da je Grujić napravio veliki korak unapred, koji je malo ko primetio. Zbog toga je želeo da igra za rezervni tim, jer smatra da je to dobro za njegov razvoj
", rekao je trener rezervnog tima i dodao:

"Moram da kažem, na utakmicama koje je igrao za nas, Marko je bio veoma dobar. Odmah se može primetiti da se radi o top igraču, a ono što najviše volim kod njega, jeste da je veoma skoroman. Poslušan je i otvoreno postavlja pitanja. Zaista je zadovoljstvo raditi sa njim, a ako možemo da mu pomognemo da bude korak bliže prvom timu, naš posao je da mu pomognemo u tome", istakao je Nil Kritklej i za kraj dodao:

"Zbog njegove konstitucije, kada ga vidite tako krupnog, shvatite da je impresivan, kao odrastao čovek, ali ne treba zavoraviti da je on i dalje dečak. Potrebna mu je podrška, ponekad napredak mladih igrača nije toliko primetan navijačima, ali siguran sam da će Marko u budućnosti biti veoma dobar igrač u ovom klubu", zaključio je on.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.