Izvor: MozzartSport.com, 02.Feb.2021, 19:17

Klop veruje u čuda: Van Dajk će biti licenciran za LŠ

„Malo je verovatno da će igrati ove sezone“, priznaje menadžer Liverpula

Moraće Liverpul da izgura ovu sezonu bez Virdžila van Dajka. Takav epilog se naslućivao, pa i pominjao od dana kada se povredio u oktobru, ali je Jirgen Klop potvrdio da neće moći da računa na Holanđanina do naredne takmičarske godine.

Pitanje za Nemca na konferenciji za novinare je bilo da li će Van Dajka uvrstiti na spisak igrača za Ligu šampiona, koja se nastavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ovog meseca, što ga je pomalo zbunilo.

Mislim da imamo mesto na spisku za Virdžila. Niko mi nije rekao da tu nešto treba da se menja. Ne znam odakle sad to pitane, jer niko, računajući i doktore, nije mi rekao da postoji šansa da Virdžil zaigra ove sezone“, rekao je Klop.

Ima igrača koji se oporave brže od prognoza, ali Holanđanin, izgleda, nije od njih.

Ne želim da kažem da je apsolutno nemoguće da Van Dajk zaigra do kraja sezone, ali ne verujem u to. Ne izgleda mi tako. Ipak, on će svakako biti na našem spisku igrača, jer moramo da verujemo ponekad u čuda“, našalio se Jirgen Klop.

Liverpul će u osmini finala Lige šampiona igrati protiv Red Bul Lajpciga, a prva utakmica će se igrati 16. februara u Nemačkoj.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.