Klop uz osmeh i psovku opisao lud meč: WTF!

Izvor: Mondo, 14.Jan.2018, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klop uz osmeh i psovku opisao lud meč: WTF!

"Bila je ovo odlična reklama za premijerligaški fudbal", rekao je Jirgen Klop koji je usput i opsovao.

Četiri puta je poskočio Jirgen Klop pored svoje klupe na "Enfildu" proslavljajući golove svojih igrača protiv neustrašivog Mančester sitija, ali još važnije za njega i njegov tim - na kraju susreta bio je tu i prepoznatljivi osmeh pošto "redsi" nisu dozvolili preokret!

Imao je Liverpul i ove, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i prethodnhi sezona, "crne periode" kada bi ispuštali već viđenu pobedu, a sa dva gola u finišu tome je bio blizu i Siti, ali nedovoljno blizu - 4:3 (1:1)!

Došao je raspoložen Jirgen Klop u improvizovani studio jedne američke televizije nakon završetka meča, razvukao osmeh i pojasnio njegovo viđenje meča...

"Kao trener možeš da kažeš ovo ili ono, da zameriš neke stvari svojim igračima, nešto smo mogli bolje, ali svaki navijač će pomisliti 'šta je dođavola bilo ovo'", kazao je Klop da bi se onda voditelj izvinio u programu uživo zbog reči "fu*k" koju je Nemac upotrebio u čuvenoj poštapalici "what the f*ck".



5 – Jurgen Klopp has beaten Pep Guardiola on five different occasions in all competitions; more than any other manager. Flattened. pic.twitter.com/IA5UVmza7Z

— OptaJoe (@OptaJoe) January 14, 2018

Iznenadio se Klop zbog toga što je mislio da je to dozvoljeno u SAD, pa nastavio...

"Ponosan sam. Možda troje ili četvoro ljudi nije videlo ovaj meč na svetu... Zaslužili smo da pobedimo, dva fantastična tima, mnogo kvaliteta, sjajnih poteza. Uživanje za svakog fudbalskog navijača. Bili smo hrabri, branili se visoko, igrali vanzemaljski presing!", opisao je Klop i pohvalio i odlični Siti uprkos tome, kako on kaže, što nije toliko strepeo da će "prokockati" pobedu što je bila specifičnost njegovog tima u više navrata.

Posebno je pohvalio Endrjua Robertsona i Aleksa Okslejda-Čembrlena i smatra da je njegova ekipa poslala "jaku poruku" nakon što je ostala bez Filipea Kutinja koji je otišao u Barsu.

Analizirajući utakmicu naveo je da napadački fudbal protiv Sitija "nema alternativu" pošto je druga opcija samo da "stojite ispred svog šesnaesterca" i "nadate se dobrom ishodu na lutriji", sa čim se ne bi složili menadžeri poput Murinja, Kontea i drugih...

"Bila je ovo odlična reklama za premijerligaški fudbal. Ceo svet je gledao, pa i onaj ko prvi put gleda utakmicu je pomislio 'aha, zbog ovoga se znači gleda fudbal'", zaključio je on.



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.