Klop uspeo da skocka tim! (foto)

Izvor: Sportske.net, 22.Nov.2020, 20:45

Klop uspeo da skocka tim! (foto)

Na papiru, ovo uopšte ne izgleda tako loše.

Liverpul je najbaksuzniji tim ove jeseni, što zbog povreda, što zbog koronavirusa, ali Jirgen Klop je uspeo da skocka tim za Lester.

Pre svega, najvažnija vest je da su se Fabinjo i Nabi Keita oporavili od povreda i da su konačno opet starteri, što mnogo menja situaciju u odnosu na pre nekoliko dana.

Takođe, Endi Robertson nije bio teže povređen, bio je samo premoren tokom reprezentativne pauze, ali sada >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je spreman, dok će desno umesto Arnolda igrati Milner.

U napadu su Žota, Mane i Firmino, od mlađanih je u vatru od prvog minuta morao samo Džons.

Podsetimo, nema Van Dajka, Gomeza, TAA, Tijaga Alkantare, Hendersona i Salaha.

S druge strane, Brendan Rodžers je na Enfild izveo najjači sastavi i danas će sigurno pokušati da iznenadi.

Čeka nas spektakl od 20.15.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Nađite bolji tim bez petorice prvotimaca, čekamo! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Nov.2020

Nema Van Dajka, TAA, Hendersona, Tijaga i Salaha?! Nema problema!..Fudbaleri Liverpula pobedili su na svom Enfildu ekipu Lestera rezultatom 3:0 (1:0) u nedelji kada su svi očekivali kiks Redsa i kada je kvota na "keca" skočila sa 1,65 na 1,90, a vi znate šta to znači...Jirgen Klop je pre reprezentativne...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.