Klop se preznojava pred Minhen, Kovaču stižu sve bolje vesti!

Izvor: Sportske.net, 11.Mar.2019, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klop se preznojava pred Minhen, Kovaču stižu sve bolje vesti!

Očekuje nas interesantan duel dva giganta evropskog fudbala.

Liverpul i Bajern Minhen su bili maksimalni u vikendu za nama, Bavarci su torpedirali Volfsburg sa 6:0 dok je tim za "Enfilda" nastavio trku za Sitijem posle pobede nad Barnlijem od 4:2.

Prekosutra nas očekuje revanš meč dva kluba na "Alijanc Areni" u Minhenu, podsetimo prvi meč je završen rezultatom 0:0 u Liverpulu.

Ono što bi mogla biti briga za Klopa jeste neizvesnost oko nastupa Aleksandra >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Arnolda, engleski reprezentativac je juče napustio meč nešto ranije zbog problema sa mišičem u nozi.

Nemac se nada brzom oporavku dvadesetogodišnjeg defanzivca koji iza sebe ima već par povreda ove sezone.

Sa druge strane, Kovaču se vraćaju Alaba i Koman koji su već neko vreme van terena, videćemo da li će se Hrvat odlučiti da ih odmah upari na levoj strani Bavaraca gde je Francuz itekako bio efikasan u prethodnom delu sezone.

Hrvatski trener je takođe nagradio Roberta Levandovskog danom odmora posle postignuta dva gola u duelu sa Volfsburgom, koji su ga odveli na lidersko mesto strelaca u Bundesligi.

Meč na "Alijanc Areni" je zakazan u sredu sa početkom od 21 čas.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Liverpul "u nevreme" prekida Bajernovu naviku (ANKETA)

Izvor: Mondo, 12.Mar.2019, 12:45

Da li će ekipa Jirgena Klopa uspeti da učini Bavarcima što niko nije još od 2011? Glasajte u anketi....Na Enfildu je bilo 0:0, koji su najavili još veću borbu za ovu sredu, na Alijanc areni...Liverpul i Bajern počeće "od nule" revanš osmine finala Lige šampione, nakon tvrdih devedeset minuta...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.