Klop progovorio o Markecu!

Izvor: Sportske.net, 06.Avg.2016, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klop progovorio o Markecu!

Do kraja prelaznog roka su još tri nedelje, evo šta kaže Nemac o Srbinu.

Jirgen Klop je govorio i Lazaru Markoviću.

"Dobro se razvija, napreduje, vidi se da na početku priprema nije baš verovao svom telu. Imao je svojih sumnji, ali sada je spreman i sve je bolji", kaže Klop.

"U dobroj je formi, ne znam kada će biti 100% fit, ali sjajan je dečak, veoma zabavan, naporno radi, to je istina", rekao je Nemac.

Ali, on ne zna šta >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << će biti sa Markecom.

"Moramo da vidimo kako ćemo napraviti ekipu. Nešto bi moglo da se dogodi do kraja prelaznog roka, nema garancija ni za Markovića, ni za neke druge igrače. Da li će to biti ranije, ili kasnije, ili možda neže ni biti, ne znam. Svi su sada tu, u mojim planovima, za trening mečeve, tako i Marković. To je situacija u ovom trenutku", potvrđuje Klop da nije doneo konačnu odluku oko statusa srpskog reprezentativca, za koga su zaintesovani portugalski, turski, ali i italijanski klubovi.

Liverpul i dalje traži pojačanja, ali ne na Markovićevoj poziciji. U ovom trenutku štoper i navodno levi bek ostaju prioritet.

"Redsi" imaju problem da privuku neke mete jer ne igraju Evropu, a ovih dana se dovode u vezu sa nekoliko defanzivaca, ali i Žoao Mariom iz Sportinga i čak Norvežaninom Odegardom iz Reala.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.