Klop potvrdio, trojica igrača se vraćaju u tim

Izvor: B92, 03.Mar.2021, 20:42

Klop potvrdio, trojica igrača se vraćaju u tim

Fudbaleri Liverpula u četvrtak 4. marta od 21.15 u 27. kolu Premijer lige dočekuju ekipu Čelsija.

Bez dileme, reč je o najzanimljivijem susretu u ovoj rundi, a menadžer "crvenih" Jirgen Klop ima dobre vesti za navijače prvaka Engleske.

On je poručio da će se na gol vratiti golman Alison Beker, dok će u konkurenciji za tim biti i Fabinjo i Diogo Žota.

"Alison je trenirao cele nedelje, tako da očekujem da brani. Fabinjo ima pet ili šest treninga >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u nogama, moramo da donesemo odluku, ali deluje sasvim dobro, može da bude u timu. Diogo je imao malih stomačnih problema. Dobio sam poruku da mu je bolje, tako da ćemo videti na dan utakmice", kaže Klop.

Ono što je još dilema za Klopa je gde da stavi u tim Fabinja, u zadnju liniju sa Ozanom Kabakom ili u vezni red.

"Obe opcije su moguće. Dobro je tp je tako, da imamo više različitih opcija. Ako uspem da stavim Fabinja u vezni red, to bi moglo da bude jako korisno u nekim mečevima, ali videćemo još. Na obe pozicije je dosta odgovornosti. Nismo ga požurivali sa povratkom, što je opet dobro. Ipak, ne znam da li će igrati ili ću početi sa njim na klupi", ostao je zagonetan strateg Liverpula.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.