Klop pobesneo, o plej stejšnu i krivcu za remi!

Izvor: Sportske.net, 04.Mar.2019, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klop pobesneo, o "plej stejšnu" i "krivcu" za remi!

Iako tvrdi da nije nervozan, reakcija nemačkog trenera govori suprotno...

Liverpul je uz mnogo sreće dobio Everton u prvom delu sezone, juče na "Gudisonu" nisu uspeli, ostalo je 0:0 i sada kasne bod za vodećim Sitijem.

Podsetimo Redsi su imali i sedam bodova prednosti, do kraja je devet mečeva, ništa nije gotovo, ali su sada šanse Liverpula ipak manje nego pre nekoliko nedelja.

Jirgen Klop je burno reagovao na pitanje o pritisku i činjenicu da njegov >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tim nije dao gol.



"Je l' vi mislite da je ovo plej stejšn, ubacim još jednog napadača i pobedim. Za razliku od vas, ja na to gledam drugačije. Uvek igramo ofanzivno, ali ne ludo. Učinili smo sve, nema razloga da sada osećamo pritisak, ne razumete kako stvari funkcionišu. Naredne nedelje igramo protiv Barnlija, hajde da stavim četiri klasična napadača, masakriraće nas iz kontre. Ne možete da rizikujete više od 100%, to je onda ludost",
istresao se na novinare Nemac. Mediji mu zameraju da bio plašljiv i da nije pružio šansu Šaćiriju i Nabi Keiti koji su kreativniji od igrača koje je postao na teren.

Klop je našao i krivca.



"Vetar je bio najveći problem, znam da vam se neće svideti, ali vetar je duvao iz različitih pravaca, lopta je bila previše u vazduhu"
, kaže Klop.

Ovo je inače 34. "Mersisajd" u istoriji, nijedna utakmica se toliko puta u fudbalskoj ligi Engleske nije završila bez golova.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Klop: Ko još želi da bude prvi na tabeli u martu

Izvor: Beta, 04.Mar.2019

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop rekao je da mu ne smeta što njegova ekipa "juri" prvoplasirani Mančester siti."Ko želi da bude prvi na tabeli početkom marta? To je lepo, ali ima još mnogo utakmica", rekao je Klop, preneli su britanski mediji.Liverpul i Everton su odigrali sinoć 0:0 u gradskom...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.