Klop odredio prvu januarsku metu?

Izvor: Sportske.net, 06.Sep.2019, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klop odredio prvu januarsku metu?

Nemački stručnjak planira pojačanje u ofanzivnom delu terena.

Liverpul je bio veoma tih tokom letnjeg prelaznog roka, stiglu su mladi defanzivac Sep van der Berg i golman Adrijan. "Redsi" su krenuli maksimalno u novu sezonu, imaju dvanaest boda iz četiri odigrane utakmice. Trio Salah-Mane-Firmino je nastavio sa terorom, ali Klop planira da pojača napada.

Klub je napustio Danijel Staridž, engleski mediji planiraju da će njegovo mesto popuniti Samjuel Čukvueze! >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Navodno su "redsi" zainteresovani za mladog napadača Viljareala, mladi Nigerijac započinje svoju drugu seniorsku sezonu sa "žutom podmornicom".

U La Ligi je igrao na sva tri meča, postigao je i jedan gol. Dvadesetogodišnji napadač ima ugovor sa Špancima do 2023. godine, pitanje je za koju bi sumu Viljareal pristao da pusti svog glavnog ofanzivca.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.