Klop objasnio zašto Verner ne dolazi u Liverpul

Izvor: B92, 07.Jun.2020, 16:39

Klop objasnio zašto Verner ne dolazi u Liverpul

Saga o transferu Tima Vernera, nakon izjave direktora Lajpciga da dogovora sa Čelsijem nije bilo, nastavlja se.

Negativan odgovor Olivera Minclafa je na trenutak podgrejao glasine da bi sjajni golgeter mogao ipak da ode u Liverpul.

Trener aktuelnog šampiona Evrope Jirgen Klop je te spekulacije u startu prekinuo, jasno stavljajući do znanja da velikih transfera na Enfildu ovog leta ne bi trebalo da bude.

"Pričamo nedeljama o smanjenu plata igračima, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a onda se spominje da dovodimo pojačanje od 60 miliona evra. Morali bismo mnogo toga da objasnimo kada bi se tako nešto dogodilo", rekao je Klop.

Pročitajte još: Veliki obrt – najtraženiji napadač Evrope promenio odluku

Pored Vernera, sa Liverpulom se povezivao još jedan napadač iz Bundeslige, Kaj Haverc iz Bajer Leverkuzena.

"Obojica su jako dobri fudbaleri. Ali, ima dosta kvalitetnih fudbalera na planeti. Moramo da vidimo kako će se stvari odvijati, ne smemo da se pretvaramo da će sve biti u redu u budućnosti", dodao je on.

Liverpul sezonu u Premijer ligi nastavlja 21. juna protiv Evertona.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.