Klop napušta Borusiju na kraju sezone

Izvor: Beta, 15.Apr.2015, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klop napušta Borusiju na kraju sezone

DORTMUND, 15. aprila 2015. (Beta) - Trener fudbalera Borusije Dortmund napustiće na kraju sezone klub, saopšteno je u sredu iz nemačkog bundesligaša.

Jirgenu Klopu je ugovor sa Borusijom trajao do kraja juna 2018. godine, a on je u Dortmund stigao pre sedam godina iz Majnca.

Ovaj 47-godišnji trener je predvodio Borusiju do titula u Bundesligi 2011. i 2012. goidne, Kupa Nemačke 2012, a sa "milionerima" je igrao i finale Lige šampiona 2013.

Borusija je jesenji >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << deo Bundeslige završili na samom začelju, ali su ovog proleća nanizali nekoliko dobrih rezultata, pa sada zauzimaju 10. mesto sa 33 boda, što je prema pisanju nemačkog "Bilda" jedan od razloga za promenu.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.