Klop hvali Jojića

Izvor: B92, 16.Mar.2014, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klop hvali Jojića

Trener Borusije iz Dortmunda Jirgen Klop pohvalio je Miloša Jojića nakon poraza njegovog tima od imenjaka iz Menhengladbaha rezultatom 2:1.

Nakon 25 odigranih utakmica "milioneri" su i dalje na drugoj poziciji, ali trećeplasirani Šalke sada zaostaje samo jedan bod.

"Miloš Jojić je pokazao da je sposoban da igra na vrhunskom nivou, Jonas Hofman je u prvom poluvremenu grešio, ali se u nastavku popravio. Takođe, video sam da Marvin Dukš za malo vremena može da bude velika >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << opasnost po protivnike", rekao je Klop.

Reprezentativac Srbije i doskorašnji fudbaler Partizana je postigao svoj drugi pogodak u dresu Borusije i to ponovo kao nakon ulaska sa klupe. U 63. minute je zamenio Sebastijana Kela, a 14 minuta kasnije zatresao mrežu Menhengladbaha.

Nakon novog neuspeha Dortmund zaostaje čak 23 boda za liderom tabele Bajernom iz Minhena, koji već polako može da počne sa proslavom titule.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Klop hvali Jojića

Izvor: B92, 16.Mar.2014

Trener Borusije iz Dortmunda Jirgen Klop pohvalio je Miloša Jojića nakon poraza njegovog tima od imenjaka iz Menhengladbaha rezultatom 2:1...Nakon 25 odigranih utakmica "milioneri" su i dalje na drugoj poziciji, ali trećeplasirani Šalke sada zaostaje samo jedan bod..."Miloš Jojić je pokazao da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.