Klop dovodi nezadovoljnog Tobdžiju?

Izvor: Sportske.net, 12.Apr.2017, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klop dovodi nezadovoljnog "Tobdžiju"?

Respektabilni britanski list 'Telegraph' saznaje da je Liverpul kreće u akciju dovođenja fudbalera Arsenala u svoje redove.

"Redsi" žele Aleksa Okslejd-Čemberlejna!

Hitronogi krilni igrač je izrazio nezadovoljstvo svojim statusom u ekipi, budući da nije standardan prvotimac, a ostrvski mediji već neko vreme spekulišu da će na kraju sezone promeniti sredinu.

Njegova sledeća destinacija bi mogao da bude 'Enfild Roud'.

Ipak, očekuju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se tvrdi pregovori. Arsenal traži 35 miliona funti, u Liverpulu smatraju da je to previše. Videćemo da li će klubovi koji inače retko posluju uspeti da pronađu zajednički jezik.

Oks je ponikao u čuvenoj Sautemptonovoj školi fudbala, odakle su ga 'Tobdžije' dovele kao 18-godišnjaka početkom decenije za oko 15 miliona funti. Do sada je odigrao blizu 150 utakmica za Arsenal u svim takmičenjima i postigao 20 golova. Upisao je i 25 nastupa za reprezentaciju Engleske uz 5 golova u dresu sa državnim grbom.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.