Klop: Protiv Bajerna moramo da pokažemo sve što znamo

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Nov.2013, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klop: Protiv Bajerna moramo da pokažemo sve što znamo

Trener Borusije Dortmund Jirgen Klop izjavio je da njegov tim na utakmici 13. kola Bundeslige protiv Bajern Minhena mora da pokaže sve što zna.
(FOTO: AP)
Borusija u subotu od 18.30 dočekuje Bajern.
U subotu moramo da pokažemo sve što znamo, kako na terenu, tako i na tribinama. U utakmicama sa Bajernom sve je moguće. Svako od nas ima pravo da zahteva maksimum od ostatka tima – rekao je Klop nemačkim medijima.
Bajern je trenutno prvi na tabeli nemačkog prvenstva sa 32 osvojena poena, Borusija je druga sa četiri boda manje.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Klop: Moramo da pokažemo sve što znamo

Izvor: Sportal.rs, 21.Nov.2013

Trener fudbalera Borusije Dortmund Jirgen Klop izjavio je da njegov tim na utakmici 13. kola Bundeslige protiv Bajern Minhena mora da pokaže sve što zna.

Nastavak na Sportal.rs...

Klop: Protiv Bajerna moramo da pokažemo sve što znamo, i na terenu i na tribinama

Izvor: Blic, 21.Nov.2013

Trener fudbalera Borusije Dortmund Jirgen Klop izjavio je da njegov tim na utakmici 13. kola Bundeslige protiv Bajern Minhena mora da pokaže sve što zna, u subotu od 18:30..."U subotu moramo da pokažemo sve što znamo, kako na terenu, tako i na tribinama. U utakmicama sa Bajernom sve je moguće. Svako...

Nastavak na Blic...

Roben: Ne plašimo se Borusije, idemo na pobedu

Izvor: Sportski Žurnal, 22.Nov.2013, 17:23

Arjen Roben je rekao da se ekipa Bajerna iz Minhena ne plaši Borusije iz Dortmunda i da želi da osvoji sva tri boda u predstojećem derbi meču Bundeslige.. (FOTO: AP). Šampion Bundeslige i Lige šampiona je početkom ove sezone izgubio od Borusije 4:2 u Super kupu Nemačke, ali je holandski reprezentativac...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.