Klop: Ne treba mnogo razmišljati o grupi, jer ako razmišljate, ispali ste

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2018, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klop: "Ne treba mnogo razmišljati o grupi, jer ako razmišljate, ispali ste"

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop rekao je večeras da je očekivao da će njegova ekipa biti u teškoj grupi Lige šampiona, ali da se ne treba time opterećivati.

"Da budem u potpunosti iskren, nisam imao posebnu želju za grupu ili da sam se nečemu posebnom nadao. Očekivao sam tešku grupu, imamo je sada, a to i jeste ono što je Liga šampiona", rekao je Klop posle žreba, a preneli su britanski mediji.

Liverpul će igrati u Grupi C sa Crvenom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zvezdom, Pari sen Žermenom i Napolijem.

"Tako je, kako je, to su najbolje reči za opisati. Ne treba se suviše opterećivati time. Ako mnogo razmišljate o grupi, znajte da ste već ispali. Ako mislite da je previše jaka, već ste ispali. Mi ne mislimo tako", rekao je Klop.

On se podsetio svog poslednjeg puta u Napulj, kada je zaradio isključenje u Ligi šampiona.

"Znam kakva je tamo atmosfera i šta nas očekuje. Tamo sam isključen... Verujem da mogu bolje", rekao je trener Liverpula.

Grupna faza Lige šampiona igra se od 18. septembra.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Klop: Ne treba razmišljati o grupi – jer ako razmišljate, ispali ste

Izvor: B92, 30.Avg.2018

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop rekao je da je očekivao da će njegova ekipa biti u teškoj grupi Lige šampiona, ali da se ne treba time opterećivati.

Nastavak na B92...

ZVEZDIN RIVAL U LIGI ŠAMPIONA DOVEO ZANIMLJIVA POJAČANJA: PSŽ jača tim! Bernat i Čupo-Motinga stižu na Park prinčeva

Izvor: Kurir, 31.Avg.2018, 10:31

Pari Sen Žermen, dan posle žreba za Ligu šampiona u kojoj će igrati u grupi sa Crvenom zvezdom, ostvario je transfere Huana Bernata iz Bajerna i Erika Maksima Čupo-Motinga.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.