Klop: Morate da promenite svoju sreću

Izvor: B92, 05.Apr.2023, 12:09

Klop: Morate da promenite svoju sreću

Trener Liverpula Jirgen Klop rekoa je posle remije protiv Čelsija da nikada u njegovoj trenerskoj karijeri nije imao ovakvu sezonu.

Liverpul je u derbiju kola Premijer lige odigrao 0:0 protiv Čelsija.

"Redsi" su na ovom meču igrali bez Salaha, Robertsona, Arnolda i Gakpa, koji su odlukom Nemca ostali na klupi jer im je prema njegovim rečima bio potreban odmor.

Klop se prvi put od kako se nalazi na klupi Liverpula nalazi u situaciji da se ne bori za titulu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i da će najverovatnije ostati i bez plasmana u Evropu.

"Ne, hvala Bogu. Ne bih bio trener Liverpula da sam imao par ovakvih sezona. Ali moramo to da prebrodimo. Takav je život. Morate da se borite da promenite svoju sreću“, rekao je trener Liverpula.

"Naravno da nisam očekivao da će tim sa šest promena odigrati najbolji meč u sezoni. Zapravo, video sam dva tima bez samopouzdanja. Ali bilo je i dobrih stvari. Borili smo i moramo tako da nastavimo. Ponekad su i mali koraci bitni“, zaključio je Klop.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.