Klop: Ludost je koliko je Real dao za Bejla

Izvor: Sportski Žurnal, 06.Sep.2013, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klop: Ludost je koliko je Real dao za Bejla

Trener Borusije Dortmund Jirgen Klop nazvao je ludošću sumu od 100 miliona evra koliko je Real Madrid platio Totenhemu za transfer Gereta Bejla.
(FOTO: AP)
Ludost je u stvari sav taj novac koji se letos trošio na ime transfera, ali dobro je barem, što on cirkuliše u fudbalu – rekao je Klop za nemački „Bild”.
On je takođe, naglasio da je Mesut Ozil koji je prešao iz Reala u Arsenal za 50 miliona evra „prava zvezda” i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << da ne razume zašto su ga uopšte čelnici madridskog kluba prodali.
Pre Klopa, astronomski transfer Bejla negativno su ocenili i trener Barselone Herardo Martino – koji ga je nazvao „nedostatkom poštovanja”, dok je ta suma za menadžera Arsenala Arsena Vengera „šala”.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

A ko će to da plati? Poreski obveznici naravno

Izvor: MozzartSport.com, 06.Sep.2013

Para vrti gde burgija neće, ali da li madridski Real posluje baš toliko dobro da može da se otvori za čak 100 miliona evra i na Santjago Bernabeu dovede Gereta Bejla, novog svetskog rekordera po visini obeštećenja? Holandski poslanik Gert Vilder i delegat u Evropskom parlamentu Dirk Jan Epink uvereni...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.