Klop, FA kup i data reč - koliko igrača znate iz ove postave?

Izvor: Sportske.net, 04.Feb.2020, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klop, FA kup i data reč - koliko igrača znate iz ove postave?

Jirgen Klop je održao obećanje i na teren protiv Šruzberija poslao zamene i svog zamenika.

Liverpul nije želeo da "posluša" FA i Klop je odlučio da "zimsku pauzu" u potpunosti iskoristi da odmori svoje najjače snage.

Nakon što je u prvom meču remizirao 2:2 sa Šruzberijem, Klop je momentalno rekao da mu ne pada na pamet da u revanšu bude tu sa ekipom, odnosno da će učiniti istu stvar kao i sredinom decembra kada je istog dana bila zakazana utakmica Liga kupa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i polufinala SP za klubove u Kataru.

Tada je, recimo, treći tim Liverpula primio pet komada i ispao, ali je tri dana kasnije, kada su Redsi postali prvaci sveta, malo ko mario za to.

Ista priča je i večeras, nema ni Klopa ni poznatih imena, tu su Liverpulovi klinci koji će imati poseban motiv pred domaćim navijačima da se dokažu i povedu tim ka narednoj rundi FA kupa.

Koga ovde poznajete? Možda je večeras od 20.45 prava prilika da ih upoznate i možda procenite ko je sledeća zvezda Enfilda...

🔴 TEAM NEWS 🔴

Our line-up to face @shrewsweb 👊 @curtisjr_10 captains the Reds 🔴#LIVSHR | #EmiratesFACup

— Liverpool FC (@LFC) February 4, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.