Klinac rešio Mesijev izazov u Ronaldovom dresu! (video)

Izvor: Sportske.net, 20.Feb.2019, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klinac rešio 'Mesijev izazov' u Ronaldovom dresu! (video)

Mnogi su se pitali da li je "Mesijev izazov" nemeštaljka ili ga je zaista moguće izvesti. Momak u dresu Kristijana Ronalda otkriva istinu.

Deset dana nakon što je video postao viralan mnogi su se dali u rešavanje "Mesijevog izazova".

Nekima je pošlo za rukom da ponove ono što je uradio as Barselone na snimanju reklame za "Pepsi", ali je jedan mališa izazov rešio u velikom stilu.

Dečak u dresu Kristijana Ronalda uspeo je da lansira loptu u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mrežu, a da flašica koja je pre udarca bila na vrhu napravi "salto" u vazduhu i završi u vertikalnom položaju.

Nismo sigurni da smo uopšte uspeli da objasnimo kako izgleda ovaj izazov, ali nije ni važno jer u prilogu možete da pogledate kako "mali Ronaldo" uspeva da iskopira Mesija.

This kid mastered the Messi challenge while wearing a Ronaldo kit 👌 pic.twitter.com/XAtwUEegAs

— ESPN FC (@ESPNFC) 20. фебруар 2019.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.