Klajvert isterao Valdeza iz Barselone?

Izvor: Sportske.net, 04.Okt.2019, 23:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klajvert "isterao" Valdeza iz Barselone?

Navodno je došlo do razilaženja između dva Barsina čoveka.

Viktor Valdez već neko vrši ulogu trenera omladinske selekcije kluba sa "Nou Kampa", mada je u žižu javnosti više puta dolazio iz pogrešnih razloga poput napuštanja turnira u sred njegovog održavanja.

Katalonski mediji prenose da je došlo do sukoba razmišljanja između bivšeg golmana Barselone i sadašnjeg direktora omladinskih selekcija, Patrika Klajverta. Holanđanin obavlja ovu funkciju od ovog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << leta, pre toga je bio direktor u PSŽ-u i asistent u reprezentaciji Kameruna.

Navodno je dvojac imao užarenu konverzaciju u prostorijama kluba nakon čega je Valdez saopštio svojim igračima da će ih verovatno napustiti. Legendarni golman Barselone je proveo dvanaest godina na "Nou Kampu" osvojivši šest titula La Lige i tri Lige šampiona nakon čega je nastavio karijeru u Mančester Junajtedu, potom u Standard Liježu i Midzbrou.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.