Kladionice reagovale, Konte se znoji?

Izvor: Sportske.net, 14.Okt.2016, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kladionice reagovale, Konte se znoji?

Zvuči neverovatno, dok se ne setite kakav je običaj u Čelsiju. Pojedine kladionice više ne primaju uplate...

Posle loših rezultat Čelsija jasno je da su kvote na smenu Antonija Kontea pale, recimo, u većini je oko 6.00 da će izgubiti posao do nove godine.

Jedna kladionica je prestala da prima uplate, tokom dana se na socijalnim mrežama raširila informacija da je Italijan blizu otkaza i da bi eventualni poraz od Lestera mogao da bude početak kraja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Ali, da li Roman Abramovič ima računa da smeni Kontea?

Svakako da ne, trener se ne menja nakon par neuspeha, no ne treba se ni obazirati na navode da bi ga visoka odšteta treneru sprečila. Isplaćivao je i veće, recimo Viljaš Boašu, pa sa te strane sigurno da novac neće uticati na odluku.

Rus je tokom 12 godina koliko je vlasnik Čelsija, on je menjao vrlo lako trenere, podsetimo, nakon tri sezone i dve titule, Murinjo je sledećeg oktobra otpušten, a mnogo kraće su se zadržali Skolari, Di Mateo koji je osvojio Ligu šampiona i Viljaš Boaš.

Anćeloti je preživeo dve godine, ali dupla kruna u prvoj, nakon neuspeha u drugoj sezoni nije bila dovoljna da ostane.

Murinjov drugi mandat se završio u trećoj sezoni nakon silnih problema, uvek je Gus Hidink, ranije i Avram Grant bio "privremeno" rešenje.

Kakav je Čelsijev raspored?

Nakon Lestera dočekuju opasni Everton, pa idu na sever Borou. Onda im dolazi Totenhem i gostuju Sitiju. Dakle, raspored je razlog zbog koga su kvote smanjene, praktično u narednih pet mečeva do početka novembra imaju tri ili četiri baš jaka ispita.

Ako se posrtanja u derbijima nastave, a izgubili su od Liverpula i Arsenala, prilično je izvesno da Konte neće dočekati "Božićno ludilo" na klupi "Plavaca".

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Konte reagovao, da vidimo ko se kladio protiv njega!

Izvor: Sportske.net, 15.Okt.2016, 11:05

Mada je bolje da trener Čelsija ne pominje, umalo nije nastradao....Sećate se verovatno afere u kojoj je Konte optužen da je kao trener Sijene znao da će se jedan meč njegovog tima završiti remijem, ali nije prijavio saznanja...On je, po uvrnutom italijanskom zakonu suspendovan, nagodio se, iako...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.