Kjeliniju tri meča suspenzije, Prandeli ga precrtava?

Izvor: Sportski Žurnal, 12.Maj.2014, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kjeliniju tri meča suspenzije, Prandeli ga precrtava?

Odbrambeni igrač Juventusa Đorđo Kjelini suspendovan je na tri utakmice zbog udaranja protivnika, čime je doveo u pitanje učešće u nacionalnoj reprezentaciji Italije na prvenstvu sveta u Brazilu.
Disciplinski sudija Serije A kaznio je danas Kjelinija na osnovu TV snimka, nakon što je utvrđeno da je laktom udario prvotimca Rome Miralema Pjanića tokom jučerašnjeg meča na Olimpijskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << stadionu u Rimu.
Italijanski selektor Ćezare Prandeli primenjuje strogi etički kodeks i obično ne poziva u državni tim kažnjene igrače.
Prandeli će u utorak objaviti preliminarni spisak od 30 igrača, a konačan sastav sa 23 putnika na Mundijal u Brazilu trebalo bi da saopšti do 2. juna.
Kjelini je ključni igrač odbrane italijanske reprezentacije, za koju je do sada odigrao 67 utakmica i postigao četiri gola.
Juventus, koji je ranije obezbedio titulu prvaka Italije, pobedio je Romu sa 1:0 i kolo pre kraja sezone ima 99 bodova, 14 više od drugoplasiranih Rimljana.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Kjelini, ne brini, ideš u Brazil

Izvor: B92, 12.Maj.2014

Fudbaler Juventusa Đorđo Kjelini kažnjen je sa tri utakmice neigranja u Seriji A , čime je ugorozio svoj status u reprezentaciji Italije pred Svetsko prvenstvo. Disciplinski sudija Serije A kaznio je Kjelinija na osnovu TV snimka, a utvrđeno je da je on u nedelju laktom udario igrača Rome Miralema...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.