Kjelini se okomio na saigrača: Sve razumem, ali - Milan!?

Izvor: Sportske.net, 25.Maj.2020, 09:35

Kjelini se okomio na saigrača: "Sve razumem, ali - Milan!?

Biografska knjiga nastavlja da otkriva zanimljive detalje.

Iako nema fudbala, i dalje je kalčo u prvom planu.

Ovog puta na Apeninima se priča o sve izvesnijem nastavku prvenstva, ali i o biografskoj knjizi "Ja, Đorđe" koja opisuje karijeru štopera Juventusa.

O nekim kolegama/saigračima nije imao puno lepog da kaže, Melo i Baloteli su i uzvratili na kritike, dok je Kjelini na primer pohvalio Serhija Ramosa za poznati start nad Salahom u finalu LŠ. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Ovog puta je podelio svoje mišljenje u vezi iznenađujućeg transfera Bonućija u redove Milana 2017. godine.

"Njegova godina u Milanu je bila drugačija. To je stvarno bio pogrešan izbor. Nije bio u miru sa sobom. Bio je uzdrman zbog hiljadu razloga i doneo je odluku. Osetio sam to zato što se desilo u onih par nedelja kada se nismo viđali. Siguran sam, da sam bio tu, naterao bih ga da razmisli i ostane. Ista stvar se desila sa Konteom 2014. Uvek odu kada ja nisam tu. Pričao sam sa Leom kada se sve završilo, nema logike od start do kraja. Mogao sam da razumem da je otišao u Real Madrid, ali Milan? Sudbina je želela da se sve vrati kako je bilo", stoji u knjizi "Ja, Đorđe".

Leo Bonući je proveo tek jednu sezonu na "San Siru" da bi na leto 2018. godine ponovo bio u Torinu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.