Kišinjev: Orlovi nisu interesantni medijima

Izvor: B92, 05.Okt.2016, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kišinjev: "Orlovi" nisu interesantni medijima

Fudbaleri Srbije doputovali su u Kišinjev, a ekipa koja će se sastati sa reprezentacijom Moldavije nije privukla interesovanje lokalnih medija.

Reprezentaciju Srbije nije dočekao nijedan novinar na aerodromu, a pažnju prolaznika nisu privukli ni najpoznatiji igrači poput Nemanje Matića i Branislava Ivanovića, sa kojima ljubitelji fudbala koji ih vide obično žele da se fotografišu.

Ekipa je u Kišinjev stigla posle sat i 15 minuta leta, a u prestonici Moldavije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je dočekalo sunčano i prohladno vreme, i ne očekuje se da pada kiša tokom boravka.

Srbija će u četvrtak protiv Moldavije, u drugom kolu Grupe D, pokušati da zabeleži prvu pobedu u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Ekipa selektora Slavoljuba Muslina će sredu uveče imati trening, utakmica je u četvrtak, a povratak u Srbiju dan kasnije.

Reprezentativac Vladimir Stojković rekao je da se nada pobedi, kojim god rezultatom.

"Svaka pobeda, kojim god rezultatom bi nam mnogo značila, posebno zbog toga da bismo sa većim samopouzdanjem dočekali naredne izazove. Nadam se da ćemo uspeti da savladamo Moldaviju", rekao je Stojković novinarima.

Utakmica će početi u četvrtak u 20.45 po srednjoevropskom vremenu.

Stadion Zimbru u Kišinjevu, na kom će se igrati utakmica, ima kapacitet 14.100 mesta i očekuje se da bude pun.

.

.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.