Kiša baš napravila problem: Ako pobedi Dimitrova, Novak već od 22 sata igra novi meč!

Izvor: BKTV News, 17.Avg.2018, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kiša baš napravila problem: Ako pobedi Dimitrova, Novak već od 22 sata igra novi meč!

Ajmo, Nole!

Uporna kiša prekinula je sinoć meč Novaka Đokovića i Grigora Dimitrova u Sinsinatiju pri vođstvu srpskog tenisera od 2:6, 6:3, 2:1. Meč će biti nastavljen danas, najverovatnije oko 19 sati po srednjeevropskom vremenu, a ukoliko Novak ostvari pobedu, za nekoliko sati moraće ponovo na teren.

Ovaj susret biće nastavljen kao drugi na Centralnom terenu, jer u prvom se sastaju Simona Halep i Ešli Barti. Ukoliko pobedi, Novak će morati da skupi snagu, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << i za dva sata ponovo na teren.

Odmah nakon njihovog meča, sledi duel osmine finala između Leonarda Majera i Rodžera Federera,a nakon njihovog susreta Miloš Raonić će igrati sa pobednikom susreta Đoković - Dimitrov.

Ako bi Novak, dobio Dimitrova, već oko 22 sata moraće da igra protiv Raonića za plasman u polufinale.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.