Kirjos se povredio u poteri za razbojnikom

Izvor: B92, 18.Maj.2023, 11:31

Kirjos se povredio u poteri za razbojnikom

Nije u pitanju operisano koleno kako je isprva rečeno, već stopalo, koje mu je stradalo u adrenalinskoj jurnjavi za čovekom koji mu je pred kućom oteo automobil

Njegov agent je potvrdio ovu verziju priče, prenose strani mediji.

Ranije ovog meseca Kirjosova majka se našla na meti razbojnika koji joj je uz pretnju pištoljem oteo automobil pred kućom u Kanberi i pobegao.

Agent igrača Daniel Horsfol izjavio je da se Kirjos povredio tokom adrenalinske jurnjave >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prouzrokovane činjenicom da su mu isprepadali majku i ukrali automobil.

"U incidentu koji se dogodio 1. maja naoružani napadač im je bio pred kućom. Zbog svega što se dogodilo Nik je u nekom trenutku negde, ne zna ni on kako, povredio levo stopalo", potvrdio je Horsfol i dodao, "Praktično, to ga je unazadilo dve i po nedelje od planiranog programa da se vrati na teren za šta smo mislili da će biti na Grend Slemu".

Australijski mediji su preneli da je muškarac za kojeg se veruje da je izvršio pljačku uhapšen ubrzo potom u Kanberi. Policiji je pomoć u pronalaženju razbojnika pružio upravo Kirjos koji je preko svoje aplikacije sve vreme imao na dlanu kretanje automobila.

U svoj toj žurbi da se kola pronađu Kirjos je negde udario nogu, u tom trenutku zbog naleta adrenalina nije ni osetio, ali je kasnije osetio bol zbog kojeg nije u mogućnosti da trenira.

"Ne može da trenira jer mu se bol javi svaki put kada obuje patiku. Njegovo koleno je, što se nas tiče, u sjajnom stanju, opercija je protekla u najboljem redu. Fizički se oseća odlično, na visokom je nivou i taman kada smo došli na psolednji stadijum totalne rehabilitacije (kolena) i vraćanja u formu, desio se ovaj neverovatan incident", rekao je agent igrača.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.