Kirjos priredio šou – protiv Cicipasa za finale Vašingtona VIDEO

Izvor: B92, 03.Avg.2019, 08:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kirjos priredio šou – protiv Cicipasa za finale Vašingtona VIDEO

Australijski teniser Nik Kirjos plasirao se u polufinale ATP turnira u Vašingtonu pobedivši u dva seta Norberta Gombosa iz Slovačke.

Kirjos, 52. teniser sveta, odigrao je meč u svom stilu sa velikim brojem atraktivnih poena, a na kraju je slavio sa 6:3, 6:3.

Australijanac se nalazi u odličnoj formi, što govori podatak da u prestonici Sjedinjenih Američkih Država još nije izgubio nijedan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << set.

Kvjatkovskog, Simona, Nišioku i Gombosa dobio je u dva seta i sada ga očekuje duel sa prvim nosiocem Stefanosom Cicipasom.

Grčki teniser je u četvrtfinalu Francuza Benou Pera sa 7:5, 6:0.

Očekuje se spektakl u duelu dvojice mladih tenisera, koji će na teren u noći između subote i nedelje u 01.00. U drugom polufinalu sastaju se Medvedev i Gojovčik.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kirjos briljira u Vašingtonu: Sledeći je Cicipas

Izvor: MozzartSport.com, 03.Avg.2019

Australijski teniser Nik Kirjos plasirao se u polufinale ATP turnira u Vašingtonu pobedivši u dva seta  Norberta Gombosa iz Slovačke. Kirjos, 52. teniser sveta, odigrao je meč u svom stilu sa velikim brojem atraktivnih poena, a na kraju je slavio sa 6:3, 6:3. Australijanac se nalazi u odličnoj...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.