Kirjos ponovo divljao – diskvalifikovan sa turnira VIDEO

Izvor: B92, 16.Maj.2019, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kirjos ponovo divljao – diskvalifikovan sa turnira VIDEO

Australijski teniser Nik Kirjos diskvalifikovan je sa Mastersa u Rimu pošto je poptuno izgubio kontrolu tokom meča sa Kasperom Rudom.

Kasper Rud je slavio u prvom setu protiv Nika Kirjosa sa 6:3, a u drugom je uspeo da se revanšira posle taj brejka, kada je trijumfovao u drugom setu rezultatom 7:6, da bi incident nastao u trećem setu.

Kirjos je uzeo brejk u prvom gemu, a norveški teniser se već u sledećem odužio. Australijanac je bio vrlo ljut na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ponašanje publike, čak se i žalio kod sudija, koji njegov agresivni nastup nisu tolerisali i poklonili su sledeći gem Rudu.

Ova sudijska odluka je dodatno iznervirala 36. tenisera planete koji je prvobitno bacio reket, pritom zamalo pogodivši linijskog sudiju, što je usledilo Kirjosovim bacanjem stolice na teren. Ubrzo je Nik pokupio svoje stvari i napustio teren, a usledila je i direktna diskvalifikacija neposredno nakon što se "pokupio" i odšetao sa šljake.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kirjos se posle incidenta oglasio ruganjem protivniku VIDEO

Izvor: B92, 17.Maj.2019, 08:25

Australijski teniser Nik Kirjos oglasio se putem Tvitera povodom incidenta i haosa koji je napravio u drugom kolu Mastersa u Rimu...Kirjos je diskvalifikovan sa turnira u Rimu, nakon što je podivljao tokom trećeg seta u meču protiv Norvežanina Kaspera Ruda, te napustio teren...Posle ljutitog izlaska...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.