Izvor: MozzartSport.com, 03.Jul.2020, 20:23

Kirilenko: Potpis Milutinova za mene nije iznenađenje

Potezi CSKA su bili očekivani za legendarnog ruskog košarkaša

CSKA je ovog leta doveo dva velika pojačanja u vidu Nikole Milutinova i Tornikea Šengelije, a ti potezi ne iznenađuju Andreja Kirilenka.

Aktuelni predsednik košarkaškog saveza Rusije komentarisao je poteze svog bivšeg kluba u razgovoru za sajt RIA Novosti.

"To što je CSKA kupio Šengeliju i Milutinova me ne iznenađuje. Pratili su ih dugo vremena. Takođe, posle >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << gubitka nekoliko igrača, uključujući Kajla Hajnsa, bio sam siguran da će Armejci pojačati sastav", rekao je Kirilenko.

Milutinov je sa Armejcima potpisao ugovor na tri godine, čime je stavio tačku na petogodišnji boravak u Pireju, gde je s uspehom branio boje Olimpijakosa. Milutinov u CSKA stiže kao igrač velike reputacije, a imaće veliki zadatak da odmeni dugogodišnjeg kapitena i klupsku legendu Kajla Hajnsa, koji karijeru nastavlja u milanskoj Olimpiji kod Etora Mesine. Prema određenim spekulacijama Milutinov bi u Moskvi za tri godine trebalo da zaradi velikih 9.000.000 evra!

Milutinov je za pet godina u Pireju osvojio titulu šampiona Grčke, dva puta je bio izabran u najbolju petorku tamošnjeg prvenstva (2018, 2019), a takođe je 2017. bio izglasan za igrača koji je ostvario najveći napredak. Dva puta je bio i učesnik Ol star utakmice grčkog prvenstva.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.