Kingsi slavili, Bogdanović postigao 15 poena

Izvor: B92, 24.Feb.2019, 09:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kingsi slavili, Bogdanović postigao 15 poena

Košarkaši Sakramento Kigsa ostvarili su 31. pobedu ove sezone. Slavili su kao gosti protiv Oklahome, 119:116.

Nema sumnje da će im to biti veoma značajno u borbi za plej-of, a trijumf nad Tanderom stigao je posle dva vezana poraza, od Denvera i Golden Stejta.

Veoma dobru partiju u dresu Kingsa prikazao je i Bogdan Bogdanović koji je za nepunih 24 minuta na parketu postigao 15 poena uz četiri skoka i asistenciju. Nemanja Bjelica nije igrao.

U dresu Kingsa, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << najbolji je bio Badi Hild sa 34 poena uz pet skokova i četiri asistencije, dok su Marvin Begli i De Aron Foks postigli po 19 poena. Prvi je imao deset skokova, a drugi devet asistencija.

U timu Oklahome, Rasel Vestbruk je imao dabl-dabl učinak od 41. poena i deset skokova uz četiri asistencije, dok su Denis Šruder i Pol Džordž susret završili sa po 14 poena.

Treba reći da je Sakramento odigrao veoma dobru utakmicu, naročito u prvom poluvremenu. Posle dve četvrtine imali su prednost od čak 14 poena (63:49).

Ipak, utakmici nije nedostajalo drame, pa je Oklahoma u poslednjoj četvrtini uspela da u nekoliko navrata i okrene rezultat u svoju korist, ali je je pobeda ipak pripala gostima.

Vestbruk je na minut pre kraja pogodio trojku za 116:116, ali je na 29.3 sekundi do kraja De Sron Foks pogodio dva bacanja za 116:118.

U nervoznom finišu, na 4.2 sekunde do kraja Harison barns je fauliran, iskoristio je jedno od dva slobodna bacanja, da bi Pol Džordž na kraju promašio šut za tri koji je domaćinu mogao doneti produžetke.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.