Kingsi bolji od Lejkersa za oproštaj od sezone

Izvor: Beta, 13.Avg.2020, 22:48

Kingsi bolji od Lejkersa za oproštaj od sezone

Košarkaši Sakramenta pobedili su večeras u Orlandu ekipu Los Andjeles Lejkersa sa 136:122 i tako se trijumfom oprostili od ove sezone NBA lige. Kingse su do pobede vodili Badi Hild sa 28 i Bogdan Bogdanović sa 27 poena. Srpski košarkaš je za 27 minuta na terenu upisao i devet asistencija i šest skokova. Nemanji Bjelici je malo nedostajalo da  utakmicu završi sa tripl-dabl učinkom - 15 poena, 13 asistencija i osam skokova. U redovima Lejkersa najefikasniji je bio Dion Vejters sa 19 poena, dok je Lebron Džejms dodao dva poena manje.Sakramento je sezonu završio na 12. mestu na Zapadu sa skorom 31/41, dok su Lejkersi prvi sa 52 pobede i 19 poraza. Pobedu za kraj sezone, posle sedam poraza u NBA "mehuru", upisao je i Vašington koji je bio bolji od Bostona sa 96:90. Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Tomas Brajant sa 26 poena, dok se na drugoj strani istakao Džavonte Grin sa 23 poena. Vašington je sezonu završio sa 25 pobeda i 47 pobeda. Na drugoj strani, Boston je treći na Istoku i plej-of će početi duelom protiv Filadelfije.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Finiksu slomljena srca i posle 8-0, moćan dabl-dabl Bobija u porazu Dalasa

Izvor: RTS, 14.Avg.2020, 07:39

Košarkaši Finiks sansa pobedili su Dalas rezultatom 128:102 i ostali jedina ekipa sa maksimalnim učinkom od restarta NBA lige, ali će ipak slomljenih srca napustiti "mehur" u Orlandu. Sansi su uradili sve kako bi došli do mini turnira za plej-of, ali nisu uspeli, pa će im za utehu ostati...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.