Kinezi ne odustaju, spremili Mitroviću 12 miliona

Izvor: Mondo, 11.Mar.2019, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kinezi ne odustaju, spremili Mitroviću 12 miliona

Da li će vicešampion Kine uspeti da preseli srpskog špica u Aziju?

Po svemu sudeći, srpski centarfor Aleksandar Mitrović (24) neće izbeći ispadanje iz Premijer lige sa Fulamom, a takav kraj sezone otvoriće i pitanje njegovog (ne)ostanka na Krejven kotidžu.

Srpski špic, plaćen prošlog leta Njukaslu 20,2 miliona evra, odavno je želja klubova iz Azije, pa britanski mediji u ponedeljak pišu o "osvežavanju" tog interesovanja.

Mitroviću >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u Kini nude godišnju platu od 12 miliona evra, a najviše je "zagrizao" vicešampion Gvangdžu Evergrande.

Mitrović, Fulamova "devetka", postigao je ove sezone deset golova.

Loša situacija na tabeli i čak 13 bodova zaostatka za Barnlijem, koji je prvi iznad "crte", doveli su Fulam u situaciju da već planira "rez" u ekipi, pa je navodno odlučeno da na leto bude nekoliko prodaja.

Ako su tačni navodi da su Kinezi spremni da plate Mitra čak 50 miliona evra, onda je jasno da engleski klub ne bi mogao ni za jednog drugog igrača da zaradi ni blizu toliko velike svote novca.

Međutim, da li je on spreman da u naponu snage ode u Aziju?

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.