Kina: Pojačane mere zaštite od virusa

Izvor: Danas, 26.Jan.2020, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kina: Pojačane mere zaštite od virusa

Lekari i medicinsko osoblje žure u Vuhan, a u taj grad, koji je središte epidemije novog koronavirusa (2019-nCoV), upućen je dodatni medicinski materijal, dok su fabrike u trci s vremenom kako bi proizvele dovoljno maski i zaštitne odeće, javlja agegencija Hsinhua, navodeći da su slučajevi virusa prijavljeni u 30 regiona.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

DRAMATIČNE SCENE IZ VUHANA Medicinska sestra na IVICI NERVOG SLOMA:"Ne mogu više! Ne mogu ovo da podnesem!" (VIDEO)

Izvor: Blic, 26.Jan.2020

Kineski grad Vuhan, žarište novog koronavirusa, i dalje je u karantinu. Broj novootkivenih slučajeva raste takvom brzinom da je Kina odlučila da sagradi nove bolnice, a lekari i drugo medicinsko osoblje angažovano je iz cele zemlje u pokušaju da se zaustavi dalje širenje zaraze. Snimci koji stižu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.