Kin poručio Runiju: Uradi šta je najbolje za tebe

Izvor: Blic, 18.Okt.2010, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kin poručio Runiju: Uradi šta je najbolje za tebe

Bivši kapiten Mančester junajteda Roj Kin poručio je napadaču Vejnu Runiju da svoje interese stavi na prvo mesto nakon sukoba sa Aleksom Fergusonom zbog kojeg bi "crveni đavoli" mogli da ostanu bez najboljeg fudbalera tokom januarskog prelaznog roka.

Kin smatra da je normalno da u fudbalu dolazi do sukoba između trenera i igrača, kao i da u tom slučaju Runi treba da gleda samo sebe.

"Igrači i treneri izgube ponekad dobar odnos, to je deo života. Ukoliko treba >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da dam Runiju savet, rekao bih mu da sebe stavi na prvo mesto. On je dobar momak i nalazi se u najboljim godinama, tako da za njega ima još dosta vremena", rekao je Kin.

Ipak, Kin veruje da Runijev odlazak nije neizbežan.

"Sve zavisi od situacije, mi možemo samo da nagađamo šta se događa u klubu", rekao je Kin.

Runi je odbio da potpiše novi ugovor sa Junajtedom, a Mančester siti i Real već spremno čekaju zimski prelazni rok kako bi privoleli 25-godišnjeg napadača da pojača njihove redove.

Na Old Trafordu je trenutno opšta uzbuna jer ukoliko ne prodaju Runija u januaru, rizikuju da sledeće sezone ode bez obeštećenja jer mu ugovor ističe 2012. godine.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.