Izvor: MozzartSport.com, 24.Nov.2020, 02:42

Kili za sada pobeđuje samo Godoj Kruz (VIDEO)

Rosario zadržao šanse za jednu od prve dve pozicije u Grupi 3 argentinskog Liga kupa

Rosario je sačuvao šanse za plasman u šampionsku zonu. Drugi put u Grupi 3 savladao je ekipu Godoj Kruz – 0:1, ali kako bi prvi deo Liga kupa Argentine okončao na jednoj od prve dve pozicije, moraće da počne da savlađuje ozbiljnije prepreke poput Banfilda, odnosno River Plejta. Večeras je sastav iz rodnog grada Lionela Mesija u igri za nastavak takmičenja koji potencijalno može >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da donese plasman u Libertadores sačuvao iskusni Dijego Novareti.

Od okršaja timova koji u 2020. godini imaju više poraza, nego zbirno remija i pobeda nije mogla da se očekuje bogzna kako atraktivna fudbalska predstava. Godoj Kruz kao već prežaljeni tim, nije imao pritisak, ali delovalo je da mu je manjkalo motivacije. To je iskoristila četa Kilija Konzalesa za drugi trijumf otkako je nekadašnje krilo Valensije debitovalo na klupi Akademije. Ponovo protiv tima iz Mendoze.

Pobednika je odlučio detalj iz 13. minuta kada je prilikom jednog kornera odbrana Godoj Kruza ostavila daleko niže čuvare na prekaljenom štoperu gostiju Dijegu Novaretiju. Iskoristio je nekadašnji fudbaler Lacija svojih 193 centimetra da dobije vazdušni duel ne sa jednim, već sa dvojicom protivničkih fudbalera i da pogodi za ispostavilo se trijumf Rosarija.

#LPFxTNTsports | ¡Gran anticipo! Diego Novaretti les ganó a todos en el salto y clavó el 1-0 del Canalla en Mendoza.

Godoy Cruz ???? Rosario Central pic.twitter.com/sfwmNSZijM

Najavio je po preuzimanju ekipe, na startu Liga kupa Kili Gonzales da će totalna ofanziva biti sveto pismo njegovog tima. Večeras je osim gola, bilo samo sporadičnih pokušaja. Ali nemojte zameriti nekadašnjem reprezentativcu Argentine. Nema ni mesec dana kako se dohvatio kormila kluba iz rodnog grada i sigurno će mu biti potrebno vreme jer ovo mu je prvi trenerski angažman. Zasad su dovoljni ogromna želja i posvećenost koje konstantno pokazuje pored terena.

#LPFxTNTsports | El Kily González y la intensidad de siempre ????

Godoy Cruz ???? Rosario Central pic.twitter.com/qeKx12jaWB

ARGENTINA, LIGA KUP - 4. KOLO

Ponedeljak na utorak

Grupa 3

Godoj Kruz - Rosario 0:1 (0:1)

/Novareti 13/

*** kvote su podložne promenama

Grupa 4

01.15: (2.30) Njuels Old Bojs (3.20) Taljeres (3.00)

*** kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.