Izvor: MozzartSport.com, 20.Sep.2021, 17:43

Kiks Marka Nikolića protiv najslabijeg tima lige

Lokomotiva propustila priliku da zasedne na prvo mesto

Čudno igra moskovska Lokomotiva na početku ove sezone. Tim Marka Nikolića je pobedio jake rivale poput Krasnodara ili CSKA, remizirao sa dva najboljeplasirana tima u ligi Zenitom i Dinamom, ali je isto tako prosuo bodove protiv slabijih protivnika poput Ufe i danas Urala.

Remi bez golova na gostovanju poslednjeplasiranom Uralu koji je do danas osvojio samo dva boda u sedam kola svakako ne može da >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << zadovolji srpskog stručnjaka na klupi Železničara. Lokomotiva je propustila sjajnu priliku da makar privremeno zasedne na čelo tabele i da čeka kiks Zenita na gostovanju u Kazanju.

Još veći problem je što Lokomotiva za 90 i kusur minuta u Jekaterinburgu nije uspela da stvori nijednu veliku šansu za kojom bi makar mogla da žali. Imala je u drugom poluvremenu solidnu priliku preko Kamanoa i još jednu posle sjajnog pasa velikog pojačanja Andžorima, ali su se domaći odbranili.

Inače, bio je ovo prvi meč završen sa nepopularnih 0:0 ove sezone u ruskoj Premijer ligi. Lokomotiva je sada bodovno poravnata sa Dinamom na drugom mestu, ali bi lider Zenit večeras u Kazanju mogao da pobegne na četiri boda razlike. Što se Urala tiče, on ostaje u velikim problemima. Jedini je tim koji posle osam kola nema pobedu, a postigao je samo dva gola. Ceo meč za domaći tim je danas odigrao nekadašnji Zvezdin vezista Branko Jovičić.

PREMIJER LIGA RUSIJE – 8. KOLO

Ufa - Himki 3:2 (0:1)

/Agalarov 52, 82 Kamilov 62 - Glušakov 44, 90+1p/

Krila Sovjetov - Rostov 4:2 (1:1)

/Bastos 44ag, Begić 51, Glušenkov 58, Sarveli 90+2 - Komličenko 23, Glebov 69/

Ahmat Grozni - Krasnodar 0:2 (0:2)

/Kabelja 41, Iljin 44/

Nedelja

Nižnji Novgorod - Arsenal Tula 2:3 (1:2)

/Kalinski 9, Kozlov 85 - Čaušić 17, 90+5 Makarov 45+1/

Soči - Dinamo Moskva 0:1 (0:1)

/Zakarijan 12/

Ponedeljak

Ural - Lokomotiva M. 0:0

17.30: (5,20) Rubin (3,70) Zenit (1,70)

18.30: (2,55) CSKA M. (3,30) Spartak M. (2,75)

***kvote su podložne promenama

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.