Ker o Grinu: Imao je vremena da razmisli

Izvor: B92, 04.Feb.2024, 13:44

Ker o Grinu: Imao je vremena da razmisli

Trener Golden Stejt Voriorsa Stiv Ker je govorio o Drejmondu Grinu, koji se nedavno vratio na parket.

Grin je bio suspendovan na nekoliko nedelja zbog nesportskog ponašanja 12. decembra, kada je udario centra Finiks Sansa Jusufa Nurkića.

On je u porazu Voriorsa od Atlante postigao sedam poena, uz osam asistencija i šest skokova.

"Grin igra veoma dobro, čini našu odbranu boljom. Sa njim u sastavu izgledamo brže, snažnije, imamo više mogućnosti, on >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sve odlično pokriva, veoma dobro vidi sve na terenu", rekao je Ker.

Trener je istakao da je Grin imao vremena da razmisli o svojim postupcima.

"Bio je veoma fokusiran nakon tog procesa rehabilitacije. Shvatio je šta se dogodilo i zbog čega je udaljen. Mislim da je imao i vremena da razmisli o tome koliko voli da igra, koliko voli da bude deo tima i da ne želi da bude van stroja".

Grin ove sezone prosečno beleži 9.3 poena po utakmici uz 6,2 skoka i 6,1 asistenciju. Golden Stejt se trenutno nalazi na 12. poziciji Zapada sa 21 pobedom i 25 poraza.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.