Kepa je bivši, druga ponuda završava posao?

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2020, 23:16

Kepa je bivši, druga ponuda završava posao?

Lampard rešava veliki problem.

Čelsi je ubedljivo najaktivniji na tekućoj transfer-pijaci.

"Plavci" su doveli sijaseta fudbalera, neke smo imali prilike da vidimo i u večerašnjoj pripremnoj utakmici protiv Brajtona koja je završena 1:1, Verner je upisao prvi gol.

Pitanje golmana je veliki problem, jasno da je Kepa daleko od kvaliteta potrebnom Čelsiju za povratak u ciklus osvajanja titula, dok je Kabaljero preiskusan.

Bilo je navoda da će >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se pokušati sa Donarumom, ali francuski mediji navode da su "plavci" poslali drugu, poboljšanu ponudu od 20 miliona evra za golmana Rena Eduarda Mendija.

Senegalac večeras nije bio u timu protiv Monpeljea, prethodnu utakmicu je odigrao svih devedeset minuta. Ovo može značiti i da je dogovor postignut, ostaje nam da sačekamo još par dana.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ma kakvi da stane, otišla ponuda! Lamps našao golmana koji će najskupljeg svih vremena zakucati za klupu?

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2020, 13:02

Neće se pomiriti sa time da najskuplji u istoriji kluba i dalje bude prvi izbor...Priču znate, Kepa Arizabalaga je plaćen 80 miliona evra, najskuplji je golman svih vremena, jasno i najveće pojačanje (kada je u pitanju izdvojeni novac) u istoriji Čelsija...Ali, Bask nije opravdao očekivanja, Lampard...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.