Kendrik Peri ironičan zbog Panterovog potpisa FOTO

Izvor: B92, 30.Jun.2023, 16:06

Kendrik Peri ironičan zbog Panterovog potpisa FOTO

Odluka Kevina Pantera da odbije bogatu ponudu Barselone i produži ugovor sa Partizanom naišla je na različite reakcije širom Evrope.

Dok su, naravno, navijači Barselone razočarani, pristalice crno-belih su u ekstazi jer će kapiten ostati u klubu još dve sezone.

Ali i među onim "neutralnima" simpatije idu američkom šuteru koji je odlučio da prihvati manje unosan ugovor zarad ostanka u timu gde je "gazda", gde će raditi sa najboljim trenerom u istoriji Željkom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Obradovićem i gde će ga navijači, tek posle ovoga, prosto obožavati.

Panterov gest prokomentarisao je Kendrik Peri, bivši bek Mege i Budućnosti, te reprezentativac Crne Gore, koji je uz dozu ironije reagovao na Tviteru.

"Ali pustite obične 'navijače' da pričaju, mi ovo radimo samo zbog novca...", napisao je Peri uz podeljenu vest o Panterovom produžetka ugovora sa Partizanom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.