Kemp: Ja bih preskočio dva Smarta

Izvor: B92, 24.Feb.2011, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kemp: "Ja bih preskočio dva Smarta"

Blejk Grifin je subotu pobedio u zakucavanjima na "Ol star" vikendu u Los Anđelesu preskočivši haubu automobila.

Iako ceo svet priča o tome, legendarni igrač Sijetl Supersoniksa Šon Kemp nije oduševljen pobedničkim predstavom Grifina u "Stejpls centru".

Popularni "Kišni čovek" tvrdi da je u svoje vreme mnogo bolje zakucavao. "Veliki sam Blejkov fan, ali to zakucavanje na "Ol staru" je bilo možda i najslabije na takmičenju. Svideo mi se hor i sve to, ali je trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da preskoči cela kola, zar ne?"

"Kišni čovek" je uveren da bi i on mogao da preskoči automobil.

"Imam 41 godinu i mogao bih to da uradim. Dva ’Smarta’ bih preskočio", dodao je Kemp.

Najveći uspeh u NBA karijeri Kemp je ostvario plasmanom u finale protiv Čikago Bulsa 1996. godine. Bulsi su naravno trijumfovali predvođeni Majklom Džordanom, a Kemp je imao 23 poena i deset skokova po meču u seriji.

Bivši igrač Supersoniksa je četiri puta učestvovao u takmičenju u zakucavanjima na "All Star"-u, ali nikada nije pobedio.

Samo odličite ko bolje zakucava, Šon Kemp:

ili Blejk Grifin:

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.