Kel: Borusija nije favorit u finalu Kupa protiv Bajerna

Izvor: Blic, 01.Maj.2014, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kel: Borusija nije favorit u finalu Kupa protiv Bajerna

Fudbaler Borusije iz Dortmunda Sebastijan Kel izjavio je da "milioneri" nisu favoriti u finalu Kupa Nemačke protiv Bajerna.

"Ne vidim da je Boruija Dortmund favorit u finalu protiv Bajerna. Njima je gorka pilula za gutanje to što nisu uspeli da se plasiraju u finale Lige šampiona", rekao je Kel.

Bajern je u utorak u revanš utakmici polufinala Lige šampiona poražen na svom terenuu sa 0:4 od Real Madrida, a Kel je ocenio da će Bavarci dati svoj maksimum >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da osvoje drugu titulu u sezoni.

"Oni će preko eliminacije iz Lige šampiona preći brzo i biće spremni za finale Kupa. Oni će prikupiti svu snagu i pronaći motivaciju da dođu do druge titule. Ipak, mi smo u potpunosti koncentrisani na Kup i znamo da imamo svoju šansu", rekao je Kel.

Bajern je ove sezone već osvojio titulu prvaka Nemačke i Svetsko klupsko prvenstvo, dok će Borusija šampionat završiti na drugom mestu s velikim bodovnim zaostatkom za Bavarcima.

U poslednjem okršaju ova dva rivala u prvenstvu, Borusija je sa 3:0 pobedila Bajern u Minhenu na stadionu Alijanc arena.

Finalna utakmica Kupa Nemačke igraće se 17. maja na Olimpijskom stadionu u Berlinu.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.