Kejta zbog povrede propušta početak sezone

Izvor: B92, 18.Jul.2023, 08:19

Kejta zbog povrede propušta početak sezone

Fudbaler iz Gvineje Nabi Kejta propustiće početak sezone za Verder pošto se povredio dok se pripremao za prijateljsku utakmicu.

Bivši vezista Liverpula je imao problem sa preponama pre početka nedeljne utakmice protiv Oldenburga, zbog čega je morao da propusti meč.

Trener Verdera Ole Verne izjavio je danas da je povreda ozbiljnije prirode i da će Kejta odsustvovati "nekoliko nedelja".

Kejta je u Verder stigao u junu, a prošle sezone je odigrao 13 utakmica >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za Liverpul u Premijer ligi

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nabi Keita se opet povrijedio

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Jul.2023

Fudbaler iz Gvineje, Nabi Keita propustiće početak sezone za Verder pošto se povrijedio dok se pripremao za prijateljsku utakmicu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.