Kejn spreman za megdan sa Tobdžijama

Izvor: Sportske.net, 04.Nov.2016, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kejn spreman za megdan sa 'Tobdžijama'

Sa ostrva stiže vest da će menadžer Totenhema moći da računa na najboljeg strelca ekipe u derbiju severnog Londona.

'Sky Sports' javlja da će Hari Kejn biti u konkurenciji za okršaj sa Arsenalom na 'Emirejtsu' koji je na programu u nedelju.

Nije poznato da li će centarfor 'Sparsa' biti starter, ili dobiti šansu sa klupe, ali svejedno, ovo su veoma povoljne vesti za Totenhem.

Podsetimo, Kejn je morao da pauzira zbog povrede ligamenata >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koju je zadobio u septembru. Tada je bilo najavljeno da će morati da pauzira bar dva meseca, li se ispostavilo da se oporavio brže od očekivanog.

Kejn je u tekućoj sezoni odigrao pet mečeva u Premijer ligi i postigao dva gola - prvenac u ubedljivoj pobedi protiv Stouka na 'Britaniji' (0:4), a drugi za minimalan trijumf protiv Sanderlenda na 'Vajt Hart Lejnu', na meču u kom je i zadobio povredu.

Uoči derbija Arsenal ima tri boda više od lokalnog rivala.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.