Kejn ide i ruši rekorde, Totenhem u naletu!

Izvor: Mondo, 13.Jan.2018, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kejn ide i ruši rekorde, Totenhem u naletu!

Tedi Šeringem više nije najbolji strelac Totenhema u Premijer ligi...

Totenhem se potpuno "podigao" nakon teškog poraza od Sitija!

"Građani" su održali "čas fudbala" ekipi Maurisija Poketina 16. decembra (4:1), a od tada su "pevci" vezali četiri pobede i remi u Premijer ligi. U novom trijumfu na "Vembliju" dobili su i najboljeg strelca u istoriji kluba.

Hari Kejn je sa dva nova pogotka postao najbolji strelac Totenhema u Premijer ligi prestigavši >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << tako Tedija Šeringema od koga sada ima gol više - 98!

Ovim trijumfom nad Evertonom, Totenhem je došao do 44 boda, koliko ima i četvrtoplasirani Liverpul, s tim da ekipa Jirgena Klopa još uvek nije igrala svoj meč 23. kola. Ujedno se nadaju da će preskočiti i Čelsi koji je samo remizirao protiv Lestera.

TOTENHEM - EVERTON 4:0 (1:0)

"Slavljeničko veče" najboljeg napadača reprezentacije Engleske, koga će Totenhem teško zadržati ukoliko nastavi ovoliko da se ističe, obeležila je i odlična partija južnokorejskog reprezentativca Sona koji je učestvovao kod dva gola.

Everton se "držao" prvih dvadesetak minuta, imao i poništen gol nakon udarca Vejna Runija, ali od tada kreće bolja igra domaćina.

SVI STRELCI, REZULTATI I TABELA PREMIJER LIGE!

Oštar centaršut Orijea u gol je pretvorio Son u 26. minutu, da bi Južnokorejanac posle "piruete", kojom je prevario Kenija, na gotovo identičan način asistirao Hariju Kejnu. Englez je do drugog gola na meču došao uz malo sreće nakon pasa Erika Dajera.

Totenhem nije "smanjio gas" do kraja meča, pa se posle izuzetne akcije Sona i Delea u strelce upisao i Kristijan Eriksen.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.