Kecmanović završio učešće na masters turniru u Indijan Velsu

Izvor: Beta, 15.Mar.2019, 00:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kecmanović završio učešće na masters turniru u Indijan Velsu

Srpski teniser Miomir Kecmanović eliminisan je danas za masters turnira u Indijan Velsu, pošto je u četvrtfinalu izgubio od Kanadjanina Miloša Raonića u dva seta, 3:6 i 4:6.Kanadjanin je do trijumfa u njihovom prvom medjusobnom duelu došao posle 72 minuta igre.Raonić će u polufinalu igrati protiv boljeg iz duela izmedju Austrijanca Dominika Tima i Francuza Gaela Monfisa.Srpski teniser pružio je jak otpor 14. teniseru na ATP rang-listi, ali ipak nije uspeo da dodje do trijumfa i novog najboljeg rezultata na masters turnirima.Raonić je u prvom setu u četvrtom gemu oduzeo servis Kecmanoviću, koji je odmah potom imao šansu da uzvrati istom merom, ali mu to nije pošlo za rukom.Kanadjanin je potom u drugom setu u sedmom gemu oduzeo servis Kecmanoviću, koji je sada imao dve šanse da uzvrati brejkom, ali je opet nedostajalo sreće, te se Raonić plasirao u polufinale Indijan Velsa.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kecmanović nije mogao više protiv Raonića

Izvor: Mondo, 15.Mar.2019

Srpski teniser poražen u dva seta od Miloša Raonića u četvrtfinalu Indijan Velsa...Miomir Kecmanović eliminisan je sa masters turnira u Indijan Velsu, pošto je u četvrtfinalu izgubio od Kanađanina Miloša Raonića u dva seta, 3:6 i 4:6...Kanađanin je do trijumfa u njihovom prvom međusobnom...

Nastavak na Mondo...

Miomir Kecmanović: Srećni „gubitnik“

Izvor: Danas, 15.Mar.2019

Mladi srpski teniser Miomir Kecmanović (19) postao je senzacija ATP turnira u Indijan Velsu (Kalifornija) pošto je dogurao do četvrtfinala, gde je sinoć izgubio meč protiv Miloša Raonića. Članak Miomir Kecmanović: Srećni „gubitnik“ se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.